Welcome to Motiva®

We want to give you the best experience. Select if you are a patient or a surgeon

Celebrate your confidence, embrace your beauty

Take your practice to the next level

Min Motiva®rejse: Fabi

Blog Post 26. maj 2020 3 MIN. AFLÆST

Hvis du søger oplysninger, fordi du overvejer, om en brystforstørrelse virkelig er det rette valg for dig, kan det nogle gange hjælpe at læse om andre kvinders oplevelser.

Så lad os komme i gang. Journalist og Motiva®pige, Fabiola, giver os en nærmere beskrivelse af, hvordan hun oplevede sin brystforstørrelse.

Jeg havde i flere år drømt om at få udført en brystforstørrelse. Drømmen indebar både en økonomisk belastning og lidt frygt, og det var vigtigt for mig at gøre det på en ansvarlig måde.

Jeg begyndte at undersøge klinikker, kirurger og udtalelser fra andre kvinder, der havde gennemgået det samme indgreb, og gudskelov fandt jeg dr. Manuel Chacón, en kirurg, som jeg turde betro mit liv og mine drømme. Jeg kan helt ærligt sige, at så snart jeg hørte hans anbefalinger, vidste jeg, at jeg var i de bedste hænder.

Det er normalt at gå ind til den første konsultation med en masse forkerte ideer, som vi har fået fra andre, om implantatets størrelse, om det skal ligge over eller under musklen, indsnittet, implantatets mærke og en masse andet. Lægen fik imidlertid med sin erfaring og professionalisme mig til at indse, at alle kroppe er forskellige og unikke, og dét, som fungerer for andre patienter, ikke nødvendigvis er det rette for mig. Takket være denne forklaring har jeg i dag det perfekte resultat.

Til dags dato har jeg haft mine implantater fra Motiva® i et år og fire måneder, og det er en af mine bedste beslutninger. Jeg er nu mere sikker på mig selv, jeg har det bedre og jeg er glad for mit resultat. Hvis dette også er din drøm, synes jeg, at du skal gå efter den!

Hemmeligheden bag et smukt resultat er at finde det bedste implantat, den bedste kirurg, og ikke mindst at følge alle de instruktioner, man får før og efter indgrebet. Personligt havde jeg en fin helingsproces uden smerter, og jeg kom hurtigt tilbage til min daglige rutine.

Til dags dato har jeg haft mine implantater fra Motiva® i et år og fire måneder, og det er en af mine bedste beslutninger. Jeg er nu mere sikker på mig selv, jeg har det bedre og jeg er glad for mit resultat. Hvis dette også er din drøm, synes jeg, at du skal gå efter den!

*De udsagn, erklæringer og meninger, som gives her, er hver persons eget ansvar. Resultaterne varierer, og er muligvist ikke repræsentative for andres erfaringer. Disse udsagn er give frivilligt, uden forudsætning af betaling, gratis produkter, tjenester eller andre fordele i bytte for erklæringerne. Udsagnene er repræsentative for patienternes oplevelser, men de specifikke resultater og oplevelser er unikke og individuelle for hver patient.

Er du interesseret i at høre flere patientfortællinger? Følg os på de sociale medier og få kontakt til andre Motiva®piger!

Instagram: @motivaimplants

Facebook: Motiva Implants

**Implantater fra Motiva® sælges ikke i USA, og de gennemgår på nuværende tidspunkt klinisk undersøgelse i henhold til reglerne fra den amerikanske fødevare- og lægemiddelmyndighed (FDA) om forskningsmedicinske produkter.

404

Ingen resultater blev fundet

Den side, du anmodede om, kunne ikke findes. Brug knappen nedenfor eller navigationen for at komme tilbage på sporet.