Min Motiva®-reise: Fabiola

Blog Post 26. mai 2020 post.reading-time

Hvis du er midt i din etterforskningsfase, og vurderer om en brystforstørrelse virkelig er det riktige valget for deg, hjelper det noen ganger å lese om andre kvinners erfaringer.

Så la oss komme til saken – til journalisten og Motiva®-jenta, Fabiola, gir oss en nærmere titt på hvordan hennes brystforstørrelsesreise var.

Å ta en brystforstørrelse var en drøm jeg hadde i flere år, en drøm som fulgte med økonomisk innsats og litt frykt, som betydde å gjøre det med ansvar.

Jeg begynte å forske på klinikker, kirurger og vurderingene fra andre kvinner som hadde gjennomgått den samme prosedyren, og gudskjelov fant jeg Dr. Manuel Chacón, kirurgen som jeg stolte på når det gjaldt drømmene mine og livet mitt. Jeg kan veldig ærlig fortelle deg at så snart jeg hørte anbefalingene hans, visste jeg at jeg var i de beste hender.

Det er vanlig å gå inn på den første konsultasjonen med mange falske ideer som du har fått fra andre om implantatstørrelsen, om implantatet skal være over eller under muskelen, om snittene, implantatmerket og så mye mer. Men med så mye erfaring og profesjonalitet fikk legen meg til å se at alle kropper er forskjellige og unike, og det som fungerer for en annen pasient, fungerer ikke nødvendigvis for meg. Takket være denne forklaringen har jeg i dag det perfekte resultatet for kroppen min.

Det naturlige utseendet til brystene mine skyldes de nøyaktige målene – med hensyn til det naturlige vevet jeg allerede hadde og å legge til et implantat som komplementerte størrelsen min godt, og at vi brukte det mest teknologiske implantatet i verden. Dette visste jeg etter min første konsultasjon da jeg følte og så mykheten og bevegelsen for første gang. I mitt tilfelle valgte vi med Motiva Ergonomix®, som beveger seg med kroppen min. Dette betyr at hvis jeg står, har de en naturlig dråpe, hvis jeg legger meg, inntar de den naturlige formen til kroppen min, og hvis jeg beveger meg til siden, faller de perfekt, noe som viser at de til enhver tid tilpasser seg til min posisjon, og i dag er det ingen som kan se at de er implantater.

Hemmeligheten bak et godt resultat er å finne det beste implantatet, den beste kirurgen og å følge alle råd før og etter operasjonen. I mitt tilfelle hadde jeg en vidunderlig bedring etter operasjonen, uten smerter, og var veldig raskt tilbake som normalt.

Nå har jeg hatt mine Motiva-Implants® i et år og fire måneder og det var en av mine beste avgjørelser. Nå er jeg mer selvsikker, jeg føler meg bedre og er fornøyd med resultatene mine. Om dette også er drømmen din, lev den!»

*Disse vurderingene, uttalelsene og meningene som presenteres her, tilhører hvert enkelt individ. Resultatene kan variere og er kanskje ikke representative for andres erfaringer. Disse vurderingene er gitt frivillig og er ikke betalt, og personene har heller ikke mottatt gratis produkter, tjenester eller noen andre fordeler i bytte mot sine vurderinger. Påstandene er representative for den enkelte pasients erfaring, men de eksakte resultatene og erfaringene vil være unike og individuelle for hver enkelt pasient.

Er du interessert i å høre flere pasientreiser? Følg oss på sosiale medier og kom i kontakt med andre Motiva®-jenter!

Instagram: @motivaimplants

Facebook: Motiva Implants

**Motiva-implantater® er foreløpig ikke kommersielt tilgjengelige i USA og gjennomgår en klinisk undersøkelse i henhold til forskriftene til US Food and Drug Administration (FDA) for medisin-teknisk undersøkelsesutstyr.

404

Ingen resultater ble funnet

Siden du ba om ble ikke funnet. Bruk knappen nedenfor eller navigasjonen for å komme tilbake på sporet.

[1] Informasjonen som er gitt er kun til informasjons- og utdanningsformål, innholdet heri er ikke ment som en erstatning for konsultasjon med lege. Motiva Implantat® er ennå ikke kommersielt tilgjengelig i USA og undergår klinisk undersøkelse i henhold til amerikanske Food and Drug Administration (FDA) forskrifter for medisinsk utstyr.
[2] Uttalelsene og meningene som presenteres her, gjelder for hver enkelt. Resultatene vil variere og er kanskje ikke representative for andres erfaring. Alle uttalelser er frivillig gitt og betales ikke, og de ble heller ikke gitt gratis produkter, tjenester eller fordeler i bytte mot nevnte uttalelser. Uttalelsene er representative for pasientopplevelsen; de eksakte resultatene og opplevelsen vil være unik og individuell for hver pasient.