Celebrate your confidence, embrace your beauty

Take your practice to the next level

Brystkampen din: Finn den perfekte passformen

Blog Post 24. mars 2021 post.reading-time

Når man tar et stort valg som dette, så er det viktig å vite at det er det riktige valget.

Oftere enn ikke finner vi oss selv i besittelse av den perfekte passformen med jeans, bh -er, og hvorfor ikke, selv med våre romantiske partnere. Det er en følelse av lettelse og trøst i å føle at vi har funnet noe som matcher oss.

Det er ikke annerledes når det gjelder brystforstørrelse. Kvinner stiller stadig spørsmålstegn ved om de har valgt riktig merke, den perfekte størrelsen på implantatet og til og med den riktige klinikken for prosedyren, og med god grunn. Når vi tar en stor avgjørelse som denne, vil vi vite at det er riktig. Derfor er det ekstremt viktig å utdanne oss selv om alle alternativene våre, og huske på at det å finne en perfekt passform for alle disse tingene er mer verdifullt enn å skynde oss på det.

For Motiva ® -jenta, Claudia, var det ikke umiddelbart å finne matchen hennes. Etter mye forskning og et par konsultasjoner fant hun en kirurg hun var komfortabel med, som ville utføre en prosedyre med de perfekte implantatene for å oppnå resultatene hun lette etter. Historien hennes viser hvor viktig det er å ta seg tid til å forske og finne en riktig match hvert trinn på veien.

“Jeg har alltid likt kroppen min, men det var alltid noe som gjorde meg usikker på meg selv, og i begynnelsen av tenårene kunne jeg ikke helt forstå hvorfor jeg følte det slik om meg selv. Da jeg vokste opp, begynte jeg la merke til at brystene mine var veldig forskjellige fra de andre jentene, fra mamma og kvinnene i familien min. Jeg trodde de hadde en merkelig form, men jeg kunne ikke forstå hvorfor.

Rundt 18 år skjønte jeg at det var noe mer enn en merkelig form, brystene mine var virkelig asymmetriske, brystvortene var puffete og de utviklet seg ikke så mye. Så jeg begynte å forske og jeg fant ut at jeg hadde TUBEROUS BREASTS . /p>

Størrelse var ikke et problem for meg siden jeg er ganske liten, men på grunn av formen passet jeg ikke skikkelig i bikinier, i bh’er eller topper. Så jeg konfronterte familien min og ba om å få en konsultasjon.

Den første konsultasjonen gikk ikke som jeg forventet, legen ønsket å gjøre mange kutt som betydde mange arr, og implantatet han viste meg var lite, hardt og han gjorde ikke et godt inntrykk av meg totalt sett.

Etter mange måneder med undersøkelser fant jeg endelig Dr. Marzia Moio, en veldig spesiell kvinne og kirurg. Jeg visste med en gang at hun ville bli min kirurg! Hun anbefalte meg å kjøpe Motiva Implantater, det mykeste og vakreste implantatet jeg noen gang har sett i mitt liv! Hun valgte Motiva ERGONOMIX 450cc full projeksjon, og de er perfekt for å si det mildt.

Operasjonen min gikk så bra, jeg var oppe bare 2 timer etter og hjemme etter bare 4 timer. Jeg hadde ikke dreneringsrør, bare et veldig tett bandasje der jeg bodde i en uke. De tre første dagene var tøffe, men takket være smertestillende midler klarte jeg å komme meg gjennom smertene. Min restitusjon var ganske rask med tanke på at jeg ikke bare fikk en brystforstørrelse, men også en isolering av isola rundt blokken, sammen med en omforming av det indre brystvevet. Snittene tok nesten en og en halv måned å helbrede, og den dag i dag er de nesten usynlige. Brystene mine er så myke og squishy, ​​de føles som ekte bryster!

Jeg er veldig fornøyd med min beslutning, kirurgen min er et geni og Motiva -implantater er de beste på markedet. Jeg er takknemlig overfor legen min og Motiva fordi jeg nå er så mye mer trygg og glad! Min erfaring var fantastisk: minimalt med smerter, usynlige arr, supermyke og pigge bryster … jeg kunne ikke be om mer!

Nå føler jeg meg som en filmstjerne, jeg vet at jeg var vakker før, men nå kan ingenting stoppe meg.

Takk Motiva for at du ga meg tilliten til å være den sterkeste versjonen av meg selv. ❤️ “

Klar for å finne din perfekte match også? Sjekk Motiva ® kirurger i nærheten .
*Innholdet i dette dokumentet er kun til informasjons- og utdanningsformål, og er ikke ment som medisinsk rådgivning eller som erstatning for konsultasjon med lege. Motiva Implant ® er ennå ikke kommersielt tilgjengelig i USA og gjennomgår klinisk undersøkelse i henhold til amerikanske Food and Drug Administration (FDA) forskrifter for medisinsk utstyr.

404

Ingen resultater ble funnet

Siden du ba om ble ikke funnet. Bruk knappen nedenfor eller navigasjonen for å komme tilbake på sporet.

[1] Informasjonen som er gitt er kun til informasjons- og utdanningsformål, innholdet heri er ikke ment som en erstatning for konsultasjon med lege. Motiva Implantat® er ennå ikke kommersielt tilgjengelig i USA og undergår klinisk undersøkelse i henhold til amerikanske Food and Drug Administration (FDA) forskrifter for medisinsk utstyr.
[2] Uttalelsene og meningene som presenteres her, gjelder for hver enkelt. Resultatene vil variere og er kanskje ikke representative for andres erfaring. Alle uttalelser er frivillig gitt og betales ikke, og de ble heller ikke gitt gratis produkter, tjenester eller fordeler i bytte mot nevnte uttalelser. Uttalelsene er representative for pasientopplevelsen; de eksakte resultatene og opplevelsen vil være unik og individuell for hver pasient.