Min Motiva®-resa: Fabiola

Blog Post 26 maj 2020 post.reading-time

Om du är mitt i din efterforskningsfas, och undrar om en bröstförstoring verkligen är rätt val för dig, kan det ibland hjälpa att läsa om andra kvinnors upplevelser.

Så låt oss komma till saken – journalisten och Motiva®-tjejen, Fabiola, ger oss en närmare titt på hur hennes bröstförstoringsresa gick.

Att göra en bröstförstoring var en dröm som jag haft i flera år, en dröm som kom med en hel del ekonomisk ansträngning och vissa rädslor, vilket innebar att göra det med ansvar.

Jag började undersöka kliniker, kirurger och omdömen från andra kvinnor som hade gått igenom samma ingrepp, och tack och lov hittade jag Dr Manuel Chacón, kirurgen som jag litade på med mina drömmar och mitt liv. Jag kan mycket ärligt säga att så snart jag hörde hans rekommendationer visste jag att jag var i bästa händer.

Det är vanligt att gå in i den första konsultationen med många falska idéer du fått från andra om implantatstorleken, om den ska vara över eller under muskeln, snitten, implantatmärket och mycket mer. Men med så mycket erfarenhet och professionalism fick doktorn mig att förstå att alla kroppar är olika och unika, och det som fungerar för en annan patient fungerar inte nödvändigtvis för mig. Tack vare denna förklaring har jag idag det perfekta resultatet för min kropp.

Mina brösts naturliga utseende är tack vare de exakta måtten – med hänsyn till den naturliga vävnaden jag redan hade och att lägga till ett implantat som kompletterade min storlek väl och att vi använde det utan tvekan mest tekniska implantatet i världen. Detta visste jag sedan min första konsultation, när jag kände och såg mjukheten och rörelsen för första gången. I mitt fall valde vi Motiva Ergonomix®, som rör sig med min kropp. Det betyder att om jag står har de en naturlig droppform, om jag lägger mig ner, tar de an min kropps naturliga form och om jag rör mig till sidan faller de perfekt, vilket visar att de hela tiden anpassar sig till min position, och än idag kan ingen se att de är implantat.

Hemligheten till ett bra resultat är att hitta det bästa implantatet, den bästa kirurgen och att följa alla instruktioner före och efter operationen. I mitt fall hade jag en underbar återhämtning, utan smärta, och var tillbaka till min dagliga rutin mycket snabbt.

Idag har jag haft mina Motiva Implants® i ett år och fyra månader, och det var ett av mina bästa beslut. Nu är jag mer självsäker, jag mår bättre och är nöjd med mina resultat. Om det här är din dröm också, gör det!

*De vittnesmål, uttalanden och åsikter som presenteras tillhör varje enskild individ. Resultaten kommer att variera och kanske inte är representativa för andras erfarenheter. Vittnesmålen tillhandahålls frivilligt och betalas inte. Inte heller var personerna belönade med gratis produkter, tjänster eller några fördelar i utbyte mot nämnda uttalanden. Vittnesmålen är representativa för patientens upplevelser, men de exakta resultaten och upplevelserna kommer att vara unika och individuella för varje patient.

Intresserad av att höra om fler patientresor? Följ oss på sociala medier och få kontakt med andra Motiva®-tjejer!

Instagram: @motivaimplants

Facebook: Motiva Implants

**Motiva Implants® är ännu inte kommersiellt tillgängliga i USA och genomgår en klinisk undersökning enligt US Food and Drug Administrations (FDA) föreskrifter för undersökande medicintekniska produkter.

404

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Använd knappen nedan eller navigeringen för att komma tillbaka på rätt spår igen.

[1] Innehållet häri tillhandahålls endast i informations- och utbildningssyfte och är inte avsett att ersätta ett läkarbesök. Motiva® implantat är ännu inte kommersiellt tillgängliga i USA och genomgår klinisk granskning enligt USA:s Food and Drug Administrations (FDA) regler för medicinsk utrustning under prövning.
[2] De uttalanden och åsikter som presenteras gäller varje enskild individ. Resultaten varierar och är eventuellt inte representativa för andras upplevelse. Alla uttalanden tillhandahålls frivilligt och inte mot betalning, inte heller gavs några gratisprodukter, tjänster eller förmåner i utbyte mot dessa uttalanden. Uttalandena representerar patientens upplevelse; de exakta resultaten och erfarenheterna är unika och individuella för varje patient.