Celebrate your confidence, embrace your beauty

Take your practice to the next level

Din bröstmatchning: Hitta den perfekta passformen

Blog Post 24 mars 2021 post.reading-time

När man ska ta ett stort beslut som detta, vill man veta att det är rätt.

Omedelbart är vi besatta av att ha den perfekta passformen för våra jeans, våra bh:ar och varför inte även för vår romantiska partner. Det finns en sådan känsla av lättnad och komfort i att känna att vi har hittat något som passar oss.

Det är ingen skillnad när det gäller bröstförstoring. Kvinnor ifrågasätter ständigt om de har valt rätt märke, den perfekta storleken på implantatet och till och med rätt klinik för ingreppet, och det med goda skäl. När vi fattar ett stort beslut som detta vill vi veta att det är rätt. Därför är det oerhört viktigt att utbilda oss om alla våra alternativ och att komma ihåg att det är mer värdefullt att hitta en perfekt passform för alla dessa saker än att skynda sig.

För Motiva®-tjejen Claudia var det inte en omedelbar sak att hitta sin matchning. Efter mycket forskning och ett par konsultationer hittade hon en kirurg som hon kände sig bekväm med och som skulle utföra ett ingrepp med de perfekta implantaten för att uppnå de resultat hon sökte. Hennes berättelse visar hur viktigt det är att ta sig tid att forska och hitta rätt matchning varje steg på vägen.

“Jag har alltid gillat min kropp, men det har alltid funnits något som gjort mig osäker på mig själv, och under hela min tidiga tonårstid kunde jag inte riktigt förstå varför jag kände så för mig själv. När jag växte upp började jag märka att mina bröst verkligen skilde sig från de andra flickorna, från min mamma och kvinnorna i min familj. Jag tyckte att de hade en konstig form, men jag kunde inte förstå varför.

Runt 18 års ålder insåg jag att det var något mer än en udda form, mina bröst var verkligen asymmetriska, bröstvårtorna var svullna och de utvecklades inte mycket. Så jag började forska och fick reda på att jag hade TUBEROUS BREASTS.

Storleken var inget problem för mig eftersom jag är ganska liten, men på grund av deras form passade jag inte ordentligt i bikinis, i bh:ar eller toppar. Så jag konfronterade min familj och bad om att få gå och få en konsultation.

Den första konsultationen gick inte som jag hade förväntat mig, läkaren ville göra många snitt vilket innebar många ärr, och implantatet han visade mig var litet, hårt och han gjorde inte ett bra intryck på mig överlag.

Efter många många månader av efterforskningar hittade jag till slut dr Marzia Moio, en mycket speciell kvinna och kirurg. Jag visste direkt att hon skulle bli min kirurg! Hon rekommenderade mig att få Motiva-implantat, det mjukaste och vackraste implantat jag någonsin sett i mitt liv! Hon valde Motiva ERGONOMIX 450cc fullprojektion, och de är minst sagt perfekta.

Min operation gick så bra att jag var uppe bara två timmar efteråt och hemma efter bara fyra timmar. Jag hade inga dräneringsslangar, bara ett mycket tätt bandage som jag låg i i en vecka. De tre första dagarna var tuffa, men tack vare smärtstillande medel kunde jag ta mig igenom smärtan. Min återhämtning gick ganska snabbt med tanke på att jag inte bara fick en bröstförstoring utan också en areolaförminskning med rundblock, tillsammans med en omformning av min inre bröstvävnad. Det tog nästan en och en halv månad för snitten att läka och än i dag är de nästan osynliga. Mina bröst är så mjuka och sköra att de känns som riktiga bröst!

Jag är verkligen nöjd med mitt beslut, min kirurg är ett geni och Motiva-implantaten är de bästa på marknaden. Jag är tacksam mot min läkare och Motiva för nu är jag så mycket mer självsäker och glad! Min erfarenhet var fantastisk: minimal smärta, osynliga ärr, supermjuka och pigga bröst… jag kunde inte önska mig mer!

Nu känner jag mig som en filmstjärna, jag vet att jag var vacker tidigare men nu kan ingenting stoppa mig.

Tack Motiva för att ni gav mig självförtroendet att vara den häftigaste versionen av mig själv. ❤️”

Ready to find your perfect match as well? Check out the Motiva® Surgeons Near You.
*Innehållet som tillhandahålls här är endast för informations- och utbildningsändamål och är inte avsett som medicinsk rådgivning eller som ersättning för konsultation med en läkare. Motiva Implants® är ännu inte kommersiellt tillgängliga i USA och genomgår klinisk undersökning i enlighet med USA:s Food and Drug Administration (FDA) bestämmelser för medicinska undersökningsinstrument.

404

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Använd knappen nedan eller navigeringen för att komma tillbaka på rätt spår igen.

[1] Innehållet häri tillhandahålls endast i informations- och utbildningssyfte och är inte avsett att ersätta ett läkarbesök. Motiva® implantat är ännu inte kommersiellt tillgängliga i USA och genomgår klinisk granskning enligt USA:s Food and Drug Administrations (FDA) regler för medicinsk utrustning under prövning.
[2] De uttalanden och åsikter som presenteras gäller varje enskild individ. Resultaten varierar och är eventuellt inte representativa för andras upplevelse. Alla uttalanden tillhandahålls frivilligt och inte mot betalning, inte heller gavs några gratisprodukter, tjänster eller förmåner i utbyte mot dessa uttalanden. Uttalandena representerar patientens upplevelse; de exakta resultaten och erfarenheterna är unika och individuella för varje patient.